Lisäsin Ateenan päiväkirjan blogilistalle toiveenani voittaa tyylikäs iPod Nano. Vaikka en kyllä ikinä ole voittanut missään arvonnoissa, paitsi sellaisissa hyväntekeväisyysjärjestöjen lähettämissä arpapaketeissa joissa luvataan joka viidennen arvan voittavan - ja niissäkin vain kynän tai heijastimen tms. Siitä ilosta saa sitten pulittaa 20 € arpapaketista (no, meneehän se yleensä sademetsien suojeluun tai johonkin muuhun hyödylliseen). Mutta Nano olisi aika cool...

Viime päivät ovat menneet taas tiiviisti kirjastossa, missäpäs muualla. Sää on kyllä jatkunut ihanan lämpimänä, ihan säälittää istua sisällä kaikki kauniit päivät, mutta tutkijan (hah!) on tehtävä uhrauksia. Toivottavasti aurinko jaksaa paistaa vielä viikonloppuna, silloin voisi vähän ulkoilla. Huomenna tosin on kansallinen juhlapäivä - ns. Okhi-päivä - jolloin kaikki on kiinni. Keskustassa on kuulemma opiskelijoiden paraati, sitä voisin mennä katsomaan.

Silmänruoaksi vielä hauska kuva, seinätaidetta vanhastakaupungista. Ai niin, ruoasta puheen ollen, tänään en ole syönyt fetaa, vaan halloumia. Hyvää on sekin, varsinkin paistettuna pekonin ja höyrytetyn pinaatin kanssa.

233244.jpg