Ei ihmeempiä tapahtumia tänään. Tein huoneessani tietokoneella sekalaisia töitä aamupäivällä, ja iltapäivällä lähdin taas kaupungille. Lämmintä oli tänäänkin, mutta onneksi minulla on nyt sandaalit! Ostin ne entisaikojen suurten starojen suosimasta putiikista – Beatles-glamourista huolimatta hinta oli varsin asialliset 16 € ja läpsykkäät vaikuttavat laadukkailta. Täytyy koeajaa ne heti huomenna. Tämän kuvan perusteella seuraavaksi pitääkin ostaa kynsilakkaa.

207536.jpg

Sandaalien osto olikin päivän kohokohta. En ole nyt vielä käynyt katsomassa museoita tai nähtävyyksiä, koska minulle on tulossa tänne syksyn kuluessa ainakin kahteen otteeseen visiittiä Suomesta, ja ajattelin käydä sitten heidän kanssaan. Akropoliin olenkin jo nähnyt (been there, done that, vaikka T-paitaa en ostanut) vuonna 2004 kun olin viikonlopun Ateenassa Thesprotian kenttäkauden jälkeen. Vaikka kyllä se varmaan kestää useammankin näkemisen.

Palasin siis pienen keskustassa kiertelyn jälkeen asuntolaan kaupan kautta – tänään selvisi että vessapaperit on hankittava itse ensimmäisen tervetuliaisrullan jälkeen, ja eiköhän kaupan hyllystä tarttunut mukaan myös lisää fetaa, kun edellinen purkki uhkaa jo loppua. Onneksi parin korttelin päässä on melko hyvin varustettu supermarketti.

Illalla sain puhelun instituutista, ovat palanneet kenttätöistä tänään. Menen siis huomenna sinne ja pääsen aloittamaan kirjastohommat. Asiaa!