This week I ‘ave mostly been eating feta.

Tällä viikolla olen paitsi syönyt fetaa, viettänyt kaikki päivät kirjaston kellarissa selaillen läpi erinäisiä julkaisuja ja käryyttäen kopiokonetta. Tiesittekö, että Albanian tiedeakatemia julkaisee teosta nimeltä Iliria: Akademia e shkencave e RPSSH. Qendra e kërkimeve arkeologjike? Nyt tiedätte.

Sää on suosinut kellariolmeilua, viime päivinä on nimittäin ollut melko pilvistä ja ankeaa. Viikonlopuksi on kuitenkin luvattu suorastaan hämmästyttävän lämmintä.

Myös sosiaalinen elämä osoittaa vireytymisen merkkejä viikonloppuna, koska isäni puolisoineen on tulossa vierailemaan Ateenaan. Tulee siis varmaan käytyä nähtävyyksillä - tähän mennessä en olekaan vielä omin päin käynyt missään. Olen kyllä jo hakenut Kreikan museovirastolta ns. museokortin, jolla pitäisi päästä ilmaiseksi sisään museoihin ja raunioille. Tuleepahan nyt testattua pääseekö oikeasti.

Loppuun vielä mainos: Skype on loistava keksintö! Juttelin juuri kaksi tuntia Vesan kanssa eikä maksanut senttiäkään. Nyt kaikki äkkiä asentamaan Skype ja soittelemaan!